Ornamenten en versieringen in hout

Diverse toepassingen van houtsnijwerk en ornamenten in hout

Onder deze rubriek vindt u een aantal afbeeldingen van kleinere opdrachten van uiteenlopende aard. Een aantal projecten die gerealiseerd  werden voor particulieren en musea, opdrachten voor verenigingen en bedrijven. Door de grote diversiteit en de toepassingen hebben we het eindresultaat ondergebracht in de rubriek diversen.

Hier vind je bijvoorbeeld: decoratief snijwerk aan onderdelen van kerkorgels of  aan religieus meubilair; gesneden rozetten voor diverse projecten;  het houtsnijwerk aan zeilschepen, boten of het snijden van ornamenten aan het interieur van een superjacht. De mogelijkheden van atelier Patrick Damiaens zijn vrijwel onbeperkt en het resultaat is gegarandeerd uniek.

Beslissingen worden steeds in samenspraak met de opdrachtgever genomen waarbij we rekening houden met de specifieke wensen van de opdrachtgever en diens budget. We kunnen u hier maar een klein aantal van deze kleinere projecten laten zien, omdat daarvoor toestemming werd gegeven en we de wens van opdrachtgevers respecteren om geen afbeeldingen openbaar te maken zonder hun toestemming.